OM CH & CO

Fra byggedrøm til virkelighed


Vores filosofi har sine rødder i service, håndværk, lidenskab og viden. Vi værdsætter vores kunders interesser og holder ved med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for, at vi effektivt kan skabe resultater for vores kunder.

Vores løsninger skal være rentable for vores kunder og for os selv. Vores løsninger skal have direkte anvendelighed. Vi indgår ikke i prestigefyldte projekter hvis mål er diffust eller grundlaget ikke er på plads


VI TROR PÅ LANGVARIGE SAMARBEJDER

 

Vores mål er at skabe langvarige relationer med vores kunder, så alle kan se og mærke den ægte værdi i samarbejdet med os.

 

Vi forener fagligt håndværk og lidenskab og ønsker at tiltrække dygtige individer som udvikler og lærer. Vi bliver ikke selvtilfredse; snarere ønsker vi at kombinere erfaring, viden, teknologi og design. Vores løsninger er brugerdrevede, enkle og konkrete.

 

Vi er ikke kun en servicevirksomhed, men også en læreplads hvor "mestre" og "begyndere" arbejder på lige vilkår styret af solide værdier og principper.

 

Vi stræber efter at du som kunde kan mærke at vi kender og forstår dit behov og leverer derefter. ch & CO ønsker at levere kvalitet til dig, der efterspørger kvalitet. Det skal være let for vores kunder og en selvfølge at vælge ch & CO til som langvarige samarbejdspartner.

 

For nogle er den teknologiske udvikling frustrerende og kompleks. For os, er det vores levebrød

MISSION


  • Kommunikation
  • Troværdighed
  • Professionalisme
  • Team ledelse

VISION

 

  • Sikkerhed
  • Integritet
  • Kvalitetshåndværk

FOR NOGEN ER DEN TEKNOLOGISKE UDVIKLING FRUSTRERENDE OG KOMPLEKS. FOR OS, ER DET VORES LIDENSKAB


MANDEN BAG ch & CO

Claus Helgesen

Direktør


Uddannet elektriker og efterfølgende Ingeniør. Mange års erfaring med projektledelse, byggeledelse og site management fra bla. Forsvaret, ISS og Royal Arena.


Link til CV


CH & CO

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes